Samla dina avtal och få påminnelser

Avtala.se är stället som gör det möjligt för dig att få en bra koll på alla dina avtal. Med avtala.se får du inte bara överblick, du blir påmind om när avtalen löper ut också. Därmed har du möjlighet att förhandla med dina leverantörer eller hitta en ny som passar dig bättre och ger bättre villkor.

Kund och leverantörsregister

Dina avtalsrelationer samlas i ett centralt leverantörs och kundregister där du enkelt och snabbt kan söka fram den person eller det företag du är intresserat av.

En central kalender

Med kalendern får du en bra överblick över viktiga datum i din verksamhet. På ett överskådligt sätt ser du vad som sker i framtiden och vad som hänt tidigare.

Flexibla påminnelser

Du får automatiskt påminnelser i god tid innan dina avtal löper ut. Du kan även skapa egna påminnelser vid viktigta tillfällen under avtalets livscykel.

Dokumentarkiv

En central arkivplats där du kan lagra alla dina dokument säkert och lättillgängligt.

Dela information med andra

Du kan dela med dig av informationen du registrerat i avtala.se genom att dela ut behörigheter till andra användare.

Modernt webbgränssnitt

avtala.se har ett modernt utseende och innehållet anpassar sig efter den typ av enhet du för tillfället använder. Sitter du vid en dator med stor bildskärm utnyttjas det extra utrymmet och loggar du in via en mobiltelefon optimeras innehållet för den begränsade ytan.