Småföretagarnas riksförbund

Är du medlem i Småföretagarnas riksförbund?

avtala.se erbjuder Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar att använda avtalshanteringstjänsten gratis i 3 månader (ordinarie testperiod är 1 månad) och därefter få 9 månader till halva ordinarie pris.*

Hela första året till kraftigt reducerat pris alltså!

Tre snabba om tjänsten

  • Med avtala.se har du ett kund och leverantörsregister där du snabbt och enkelt kan söka fram den person eller det företag du är intresserad av.
  • En kalender som ger dig bra överblick över viktiga datum i din verksamhet. Både framåt och bakåt i tiden.
  • Du får automatiskt påminnelser när det är dags att agera och i god tid innan avtalen löper ut. Du väljer själv när och om vad du vill bli påmind.

Registrera dig här! 

Effektivt och lönsamt

Att samla avtalen digitalt hos avtala.se underlättar en aktiv hantering av avtal och kontrakt. Det effektiviserar din och personalens administrativa arbetstid.

Inga sidor som fattas eller mail skickade till fel adresser. Inga högar med papper som ska letas igenom eller pärmar som saknas. Bara enkla sökmetoder och access för behöriga.

Tjänsten är webbaserad och därför tillgänglig när som helst och från vilken dator som helst. Det enda du behöver är en dator med Internetuppkoppling.

Så sammankoppla enkelt informationsflödet inom organisationen och låt rätt personer ta del av den information de behöver samtidigt som ni behåller säkerheten.

* Olika pris för behovsbaserade paketlösningar som passar just ditt företag. För att erhålla rabatten ange koden SMA001 när du registrerar dig som användare. Erbjudandet gäller från det datum då du registrerar dig som användare.